Het netwerk bestaat uit meer dan kabels. Routers, switches en hubs maken er onderdeel van uit. Dit zijn de verkeersregelinstallaties. Sommige spelen alleen een rol binnen het bedrijfsnetwerk, andere zorgen voor de verbinding met de buitenwereld. Dat moet veilig gebeuren.

 

HATCOM Automatisering  kan u op het gebied van netwerk en netwerkbeheer wil u het netwerkbeheer advieseren en indien gewenst zelfs het netwerkbeheer voor u beheren. U en uw medewerkers altijd via het netwerk met elkaar en klanten op een veilige en snelle  manier met elkaar in contact staan.

Netwerkbeheer van draadloze netwerken

 

Dat geldt niet alleen voor het bekabelde netwerk, maar ook voor de draadloze netwerken. Hier is het van belang om te weten op welke plek de zogenoemde access points moeten worden geplaatst om zo efficiƫnt mogelijk het netwerk in te richten. Het is ook van belang om het netwerk in verschillende delen in te richten; voor bepaalde groepen medewerkers, voor gasten. Gescheiden van elkaar, zodat er geen gegevens in verkeerde handen terecht kunnen komen.

 

HATCOM Automatisering kan u adviseren over de juiste inrichting van het draadloze netwerk; natuurlijk wij het beheer ervan ook voor u regelen. Wij zijn erin gespecialiseerd en volgen de ontwikkelingen op de voet.

 

 

Hatcom

Automatisering

Bedrijven met een volwassen IT-omgeving beschikken over desktops, servers, laptops, tablets en smartphones die vaak allemaal via het bedrijfsnetwerk met elkaar zijn verbonden. Dat kan een bekabeld netwerk zijn, maar ook een draadloos netwerk.

 

Het lijkt eenvoudig, maar wist u dat de keuze voor een bepaalde kabel invloed heeft op de snelheid waarmee de gegevens door het netwerk gaan. De ene kabel is de andere niet. HATCOM Automatisering kan u daarover adviseren.

 

Netwerkbeheer

Hatcom Automatisering info@hatcom.nl

Dat geldt niet alleen voor het bekabelde netwerk, maar ook voor de draadloze netwerken. Hier is het van belang om te weten op welke plek de zogenoemde access points moeten worden geplaatst om zo efficiƫnt mogelijk het netwerk in te richten. Het is ook van belang om het netwerk in verschillende delen in te richten;

Hatcom Automatisering info@hatcom.nl
Hatcom Automatisering info@hatcom.nl
info@hatcom.nl